Koeltechniek

De eisen die gesteld worden aan de koeling en isolatie van koel- en vriescellen worden steeds hoger. Een hoogwaardige koeling draagt dan ook bij aan de kwaliteit van het gekoelde product.

R&J installatie techniek BV heeft door samenwerking de beschikking over een groot koel- en vriescellen, die voor verschillende doeleinden geschikt zijn en koelen tot 0 graden, terwijl de vriescellen tot – 25 graden gaan. Door middel van onze professionele aanpak wordt er een koel- of vriescel op maat ontwikkeld. De ontwikkeling begint met een bezichtiging en gesprek op locatie over de wensen en behoeften van de klant om tot een bevredigend resultaat te komen en eventuele obstakels uit te sluiten.

Het materiaalgebruik is tevens een belangrijk aspect bij het bouwen van een koel- of vriescel voor zowel de cel zelf als voor de inrichting. Zeker in de levensmiddelensector is dit van groot belang, omdat de eisen van de producten en diens omstandigheden hier hoog zijn. Ook zorgt juist materiaalgebruik voor gemak met schoonmaken. Tevens kan dankzij een goede isolatie het energieverbruik sterk teruggebracht worden.

De toepassingen zijn dan ook legio; slagers, groentewinkels, bakkers, supermarkten, maar ook industriële bedrijven, fruitbedrijven, vleesverwerkers en slachthuizen maken maar al te graag gebruik van de koel- en vriescellen van R&J installatie techniek BV. Gegarandeerde kwaliteit is van groot belang, zeker bij het koelen en bewaren van voedsel.

Uiteraard is ons bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Op een uiterst professionele manier zoekt R&J installatie techniek BV naar een totaaloplossing. De vakbekwame, gediplomeerde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw koel- of vriescel optimaal werkt en blijft werken.

Voor verdere informatie kunt u gebruikmaken van het contactformulier.

 

Copyright © 2019 R&J Installatie Techniek B.V.
Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk